Gamereactor follow Gamereactor / Svenska / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor Close White
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto
NYHED - SPONSORERET INDHOLD

Det næste spørgsmål i vores store Far Cry 5-konkurrence er ankommet!


Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Spørgsmål 2: Hvis du selv kunne designe en kompagnon i Far Cry 5, hvordan ville vedkommende så se ud og fungere?

Spørgsmål 1: Hvilket Far Cry-spil er din favorit, og hvorfor?
Skriv dit svar i kommentarfeltet

Far Cry 5 er bare to måneder fra udgivelsen, og i den anledning har vi indgået i et samarbejde med Ubisoft om at fejre den forestående udgivelse. Det sker via en række fede videoer, som hver især skal sætte fokus på den oplevelse du har i vente. Der kommer lækkert gameplay, ny information og naturligvis fede præmier, og det hele kulminerer i udgivelsen, hvor vi alle skal kæmpe imod den onde kult der holder Hope County i et jerngreb.

Den aller første video handler dog, sjovt nok, slet ikke om Far Cry 5, men om Far Cry 3, som Ubisoft netop har afsløret ankommer til PS4 og Xbox One i en Classic Edition via spillets Far Cry 5's Season Pass. Vi har kigget nærmere på spillet, og fortæller jer hvorfor det stadig holder. Den anden video, som nu er blevet tilføjet, kigger vi både på de kooperative muligheder i Far Cry 5.

Så først og fremmest, så lad os lige få spillereglerne på plads. Henover det næste stykke tid udgiver vi i alt fire videoer, og for hver gang én video er færdig, så opdaterer vi denne nyhed med videoen og et dertilhørende spørgsmål. Svar på hver af de fire, og så er du med i konkurrencen om at vinde virkelig fede præmier.

Og hvad kan du egentlig vinde? Jo, vi sætter en lækker PlayStation 4 Pro på højkant, og det er ikke alt, for den samme vinder kan også se frem til at modtage en Mondo Collector's Edition, som jo inkluderer Far Cry 3. Du kan se begge dele på billedet herunder. Du kan desuden finde Mondo Edition-udgaven lige her.

Og det var vist det hele. Vi glæder os til at læse jeres besvarelser.

Far Cry 5
Gamereactor

Copyright 1998-2018 - Published by Gamez Publishing A/S, Toftebæksvej 6, 2800 Kongens Lyngby, Denmark.