Gamereactor Close White
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto
Gamereactor Danmark
nyheder
Cyberpunk 2077

Cyberpunk udvikler fortæller mere om verdenen

Facebook
TwitterReddit

Cyperpunk 2077 er på vej. CD Project Red er i gang med spillet, og nu har en af udviklerne, Mike Pondsmith, været ude og tale med den spanske avis El Pais. I interviewet taler han om den verden, han har været med til at skabe (hvilket er blevet oversat af Reddit-bruger AkulBIG).

Pondsmith forklarer, at hele universet omhandler hvordan almindelige mennesker bruger teknologien i denne futuristiske hverdag, til at kæmpe mod dem med magten. Teknologien er nøglen i denne verden, og kan formå at gøre de rige og fattige ligeværdige i kamp. Det er også derfor de ikke kunne lave spillet tilbage i 80'erne, da teknologien ikke var der til det (han ønskede at se ting som befolkede gader og køretøjer). Nu er teknologien her endelig, og verdenen er levende. Pondsmith udtaler blandt andet, at mange af tingene er præcis som han altid havde forestillet sig spillet ville være.

Han fortæller også, hvordan nogle af problemerne i verdenen ikke længere kun er fiktion, da klimaforandringer har skabt problemer i Cyperpunkt 2077-universet. Måske en lidt ærgerlig erkendelse, at det ikke kun er futuristisk fiktion, men nogle gange må vi vel bare dele problemer med spillene vi oplever.

Cyberpunk 2077

Tak til VG247.