Gamereactor Close White
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto
Gamereactor Danmark
nyheder
Far Cry 5

Ubisoft forventer at 2018 og 2019 bliver de bedste år i firmaets historie


Facebook
TwitterReddit

Ubisoft forventer at opnå rekord høje salg dette og næste regnskabsår. I en opgørelse for de første ni måneder af regnskabsåret 2018 (der slutter den 31. marts, 2018), forventer Ubisoft at se salg op til €1,191.2 millioner, og forventer yderligere at ramme €1.640 millioner i slutningen af regnskabsåret (hvilket er 180 millioner mere end det foregående år).

Yves Guillemot mener dette bliver hjulpet godt på vej af DLC til Assassin's Creed: Origins og en stærk udgivelse for Far Cry 5. Ifølge deres data er Far Cry 5 på vej til at blive det bedst sælgende spil i serien, og også den største udgivelse i den første halvdel af året.

Ubisofts store vækst skyldes også profitten i det digitale marked, der er steget til 60% af deres samlede indtjening i denne periode, og deres succes på alle platforme. For eksempel, Mario+Rabbids: Kingdom Battle er det største spil til Nintendo Switch, der ikke er lavet af Nintendo selv.

Derudover ser fremtiden kun lys ud for Ubisoft, der er forventet at skulle udgive fire AAA-spil i inden 2019 er slut. The Crew 2 og Skull and Bones bør være to af dem, så der er stadig plads til en ordentlig overraskelse.

Far Cry 5
Far Cry 5

Tak til Daniel Ahmed fra Niko Partners.