Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Burnout

Håndholdt Burnout til PSP fans

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Der lægger med sikkerhed en masse kræfter i den flotte PSP og det er dem som Criterion nu vil udnytte optimalt til at skabe et Burnout-spil. Den engelske udvikler af Renderware og Burnout-serien, Airblade samt det kommende spil Black, meddelte forleden at de allerede er i gang med en udgave til den håndholdte maskine.

Men først skal Burnout 3 laves færdigt. Udvikleren som i øjeblikket lægger sidste hånd på både PS2 og Xbox-versionen, har ikke tiden til at arbejde på PSP-versionen sideløbende så det egentlige arbejde vil først rigtig gå i gang, når treeren rammer gaden i september.

Der forventes ingen udgivelse før engang i midt 2005.

Relaterede tekster

0
BurnoutScore

Burnout

ANMELDELSE. Skrevet af Jesper Winther

Burnout er en god omgang hæsblæsende kørsel og fantastiske sammenstød.

0
BurnoutScore

Burnout

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Tanggaard

Harmonika sammenstød og højt tempo er hverdagen i Criterions blændende race

0
Acclaim ruller PR kanonen ud igen

Acclaim ruller PR kanonen ud igen

NYHED. Skrevet af Rasmus Berg

Firmaet der gav dig mulighed for at skifte navn til Turok og som med glæde ville betale dine fartbøder på dagen for udgivelsen af Burnout 2 er i gang igen. Denne gang med en flok duer og et logo.

0
Acclaims nye BMX er for hardcore til USA

Acclaims nye BMX er for hardcore til USA

NYHED. Skrevet af Jakob Møller

Acclaim er centrum for meget dårlig omtale i øjeblikket, først annoncerer de at vil betale alle trafikbøder udstedt den dag deres racer spil Burnout 2 udkommer, nu er de igen i mediernes søgelys på grund af BMX XXX.

0
Burnout 2 - nu falder der bøder

Burnout 2 - nu falder der bøder

NYHED. Skrevet af Rasmus Berg

Acclaim har det med at lave nogle hjernedøde og direkte provokerende reklame kampagner, men den seneste for Burnout 2: Point of Impact, syntes flere myndigheder er decideret usmagelig. Vi har detaljerne indenfor.Indlæser mere indhold