Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Burnout Paradise Remastered

Burnout Paradise Remastered er blevet officielt afsløret

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Efter megen spekulation og tonsvis af rygter, så har EA endelig taget sig sammen, og har formelt bekræftet en Burnout Paradise Remastered er på vej.

Ikke bare det, spillet kommer faktisk meget, meget snart. Allerede d. 16 marts kan vi se frem til den restaurerede version af Criterion Games' elskede bilspil. Spillet byder på forbedrede, opskalerede teksturer og 4K-understøttelse på PS4 Pro og Xbox One X. Spillet byder på hovedspillet samt de i alt otte udvidelser, inkluderet Big Surf Island.

Spillet kommer til at koste omkring 350 kroner, og spillet kommer desuden til PC senere på året. Allerede fra d. 9 marts kan EA Access-medlemmer tilgå spillet.

Burnout Paradise Remastered

Relaterede tekster

Burnout Paradise RemasteredScore

Burnout Paradise Remastered

ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

Efter svirrende rygter vender Burnout-serien endelig tilbage, dog i remaster-form af det måske bedste spil i serien, Paradise.Indlæser mere indhold