Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Super Smash Bros for Wii U

Rygte: Super Smash Bros. kommer til Switch i år

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Rygterne har længe svirret omkring Super Smash Bros.-serien, og hvordan og hvornår serien endelig debuterer på Switch-konsollen. Nogle har foreslået at Nintendo er i gang med at lave en Deluxe-udgave af Super Smash Bros for Wii U, men nu siger en veletableret insider, at Nintendo faktisk er i fuld sving med at udvikle et helt nyt spil i serien, og at det udkommer allerede i år.

Ovre på ResetEra-forummet har den kendte insider, Emily Rogers, afsløret at et helt nyt spil i serien vil blive afsløret senere året, og at det også udkommer i 2018.

Spillet bliver eftersigende baseret ret meget på det foregående kapitel fra Wii U og 3DS, men med tonsvis af nyt indhold.

Dette er naturligvis ikke blevet bekræftet af Nintendo endnu.

Super Smash Bros for Wii U

Relaterede tekster

Super Smash Bros for Wii UScore

Super Smash Bros for Wii U

ANMELDELSE. Skrevet af Martin Eiser

Nintendo sender atter alle sine helte ind i en arena, hvor de kan tæske hinanden. Charmen ved det er svær at forklare.Indlæser mere indhold