Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Burnout Paradise Remastered

Der er ingen mikrotransaktioner Burnout Paradise Remastered

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

EA har været ganske opsat på at fylde deres spil med mikrotransaktioner i løbet af den seneste tid, der ultimativt har gjort at de har mistet megen gunst hos forbrugerne. FIFA 18, Need for Speed Payback, Star Wars Battlefront II og UFC 3 satsede alle kraftigt på køb af Loot Boxes og mikrotransaktioner, og derfor er det ganske overraskende at dette ikke vil fortsætte i deres næste spil, Burnout Paradise Remastered.

Én af udviklerne hos Stellar Games, der er ansvarlig for at opskalere Criterions elskede bilspil, har udtalt i en diskussionstråd på Reddit, at der ikke kommer til at være nogen mikrotransaktioner i spillet. Dette kommer som svar på, at det kortvarigt så ud som om at dette vil blive tilfældet.

"I can confirm that there are no MTX or additional paid content. This is a store listing error and should be fixed soon."

Burnout Paradise Remastered
Photo: Criterion Games

Relaterede tekster

Burnout Paradise RemasteredScore

Burnout Paradise Remastered

ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

Efter svirrende rygter vender Burnout-serien endelig tilbage, dog i remaster-form af det måske bedste spil i serien, Paradise.Indlæser mere indhold