Gamereactor Close White
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto
Gamereactor Danmark
nyheder
Neverwinter Nights

Neverwinter Nights: Enhanced Edition har fået udgivelsesdato


Facebook
TwitterReddit

Det kom som en overraskelse da Beamdog tilbage i november sidste år afslørede en remaster af det klassiske Neverwinter Nights, og nu har vi endeligt fået en udgivelsesdato for spillet.

Beamdog består blandt andet af tidligere Bioware-ansatte, og de har blandt andet udviklet på de nyudgivne udgaver af Baldur's Gate II: Enhanced Edition, Icewind Dale: Enhanced Edition, Planescape Torment: Enhanced Edition, og nu Neverwinter Nights. Remaster-udgaven af dette spil har dog fået en blandet modtagelse fra seriens fans, da på trods af forbedringer såsom understøttelse af nutidens opløsninger og finjusteringer, så er dette noget der allerede kan rettes til i den oprindelige udgave fra 2002 hvis man åbner spillets opsætnings filer.

Udvikleren har dog nævnt, at udover disse forbedringer ser de også på muligheder for at forlænge samt forbedre spillets kampagner, dog uden at komme med for konkrete eksempler. Neverwinter Nights: Enhanced Edition vil indeholde grundspillet samt spillets to officielle udvidelser, alle premium-moduler, og så lover udvikleren at der i fremtiden vil komme nyt gratis indhold.

Desuden vil alle moduler lavet i det oprindelige spil fra 2002 ligeledes kunne spilles i den fornyede udgave af spillet. Neverwinter Nights: Enhanced Edition er tilgængeligt på Steam fra den 23. marts.

Neverwinter Nights