Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Warhammer: Vermintide 2

Warhammer: Vermintide 2 sælger 500.000 eksemplarer på under en uge

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I sidste uge lancerede svenske Fatshark opfølgeren til det populære Warhammer: End Times - Vermintide, der har fået den lidt simplere titel, Warhammer: Vermintide 2. Spillet er kun blevet lanceret på PC for nu, men det har tydeligvis ikke stoppet tusindvis af fans i at investere i spillet allerede, og nu har Fatshark ramt en imponerende milepæl.

Fatshark har nemlig afsløret via en pressemeddelelse, at de har formået at sælge hele 500.000 eksemplarer på under én uge siden udgivelsen d. 8 marts.

"We are proud and happy that gamers worldwide have taken Warhammer: Vermintide 2 to their hearts. 500,000 games sold was a milestone that we had, but not less than a week after release," fortæller Martin Wahlund, firmaets CEO.

Warhammer: Vermintide 2

Relaterede tekster

6
Warhammer: Vermintide 2Score

Warhammer: Vermintide 2

ANMELDELSE. Skrevet af Kim Olsen


Middelalderligt skydespil med blankvåben, Left 4 Dead i et fantasy-univers - Vermintide 2 er sjovt, men også et nichespil
 for et bestemt publikum.

0
Se os spille Vermintide 2

Se os spille Vermintide 2

NYHED. Skrevet af Anders Baad Mai

Warhammer: Vermintide 2 udkommer løbende til forskellige systemer. Fatshark udgav det tidligere i år til PC, nu er tiden kommet til Xbox One, og Playstation 4-versionen...Indlæser mere indhold