Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Demon's Souls (2010)

From Software har registreret Demon's Souls igen hos ESRB

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom Dark Souls var med til at markere From Software som en af de mest respekterede og velkendte udviklere i spilbranchen, så hersker der stadig en stor kærlighed og respekt for det forgående kapitel, Demon's Souls. For nylig blev spillets online-servere lukket, men noget kunne tyde på at enten From Software eller Sony har i sinde at bringe spillet tilbage.

Det er blevet opdaget at en ny aldersmærkning for spillet er blevet tilsluttet hos ESRB, som betyder at spillet har én eller anden relevans endnu. Dog er det for PlayStation 3-versionen, så dette lader ikke umiddelbart til at være forbundet til et remaster.

Tror du at From Software, Bandai Namco, eller sågar Sony selv kunne være interesseret i at bringe Demon's Souls tilbage?

Demon's Souls (2010)

Relaterede tekster

Demon's SoulsScore

Demon's Souls

ANMELDELSE. Skrevet af Vebjørn Koksvik - Gamereactor NO

Demon's Souls har gået sin sejrsgang verden over, og nu er turen endelig kommet til Europa. Se hvorfor dette er en titel, som ingen rollespilsfan må gå glip af.Indlæser mere indhold