Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Just Cause 3

Just Cause-studiet leder efter skuespillere til deres næste spil

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Avalanche Studios har i løbet af de seneste år fundet relativ stor succes med Just Cause 2 og Just Cause 3, men lige nu vides der faktisk ikke meget om hvad studiet arbejder på. Det er dog blevet afsløret, at firmaet har i sinde selv at udgive spillet, og at det vil indeholde deres typiske karikerede action.

Alligevel lader det til, at de sigter højt med dette projekt, for de leder faktisk efter skuespillere der ønsker at lægge ansigter og stemmer til spillet. De har afsløret via deres hjemmeside at de leder efter i alt 12 skuespillere, og at deres præstationer optages med "cutting-edge technology", der må siges at være anderledes fra blandt andet Just Cause 3's lidt primitive ansigtsanimationer.

Hvad ønsker du at se fra udvikleren? Når nu spillet udgives af Avalanche selv, så er det nok ikke en fortsættelse af hverken Mad Max eller Just Cause-serien, så hvad håber du på?

Just Cause 3

Relaterede tekster

4
Just Cause 3 - Sky FortressScore

Just Cause 3 - Sky Fortress

ANMELDELSE. Skrevet af Morten Bækkelund

I den første Just Cause 3-udvidelse får du noget, du garanteret har drømt om mange gange. Men i lændgen er det ikke helt så sejt som man måske skulle tro.

1
Prøv Just Cause 3 gratis på Steam

Prøv Just Cause 3 gratis på Steam

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Actionspillet Just Cause 3 er lige nu muligt at spille gratis på Steam. Prøveperioden gælder til på fredag, og kommer samtidigt med den nye multiplayer-modifikation, der...

1
Kart racing i Just Cause 3?

Kart racing i Just Cause 3?

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Siden Just Cause 3 fik officiel mod-understøttelse på PC sidste år, har tonsvis af spillere lavet nogle ret fantastiske mods til spillet. Større eksplosioner, bedre...Indlæser mere indhold