Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Firewatch

Firewatch udkommer snart på Switch

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi var ret vilde med Firewatch da det udkom tilbage i 2016, og meget snart kan du tage Campo Santos ganske geniale fortælling med på farten, for spillet udkommer meget snart til Nintendo Switch.

Campo Santo har afsløret Switch-versionen via spillets hjemmeside, og her fortæller de de desuden at spillet udkommer i løbet af foråret, så der kan ikke gå længe før en konkret udgivelsesdato afsløres.

Skal du spille Firewatch på Switch?

Firewatch

Relaterede tekster

FirewatchScore

Firewatch

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Magnus kigger indgående på Campo Santo's emotionelle rutsjebanetur, og har næsten kun rosende ord til overs.

1
Firewatch har solgt en million kopier

Firewatch har solgt en million kopier

NYHED. Skrevet af Katrine Baumgardt

Sidste marts, en måned efter udgivelsen, rundede Firewatch en stor milepæl på hele 500.000 solgte kopier. En meget imponerende bedrift. Men det stoppede ikke her. Campo...

0
Firewatch får fysisk udgave

Firewatch får fysisk udgave

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Firewatch har været en stor succes for Campo Santo, og derfor har de både ekspanderet med officiel artwork, en Xbox One-udgave og flere opdatering til spillet siden...Indlæser mere indhold