Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Just Cause 3

Prøv Just Cause 3 i weekenden på Xbox One

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I den kommende weekend får Xbox guldabonnenter mulighed for gratis at afprøve kræfter med actionspillet Just Cause 3.

Spillet, der udkom i 2015, blev positivt modtaget, og indeholder blandt andet et enormt landskab, der er 400km2, og er fyldt til randen med våben og eksplosioner. I samme periode vil både guld og sølv abonnenter have 80% rabat på Just Cause 3-grundspillet samt 75% rabat på Land, Sea, & Air-udvidelsen.

Just Cause 3 kan spilles gratis fra torsdag for guldabonnenter, til og med søndag. Vælger man at købe spillet vil fremskridtet fra prøveperioden desuden følge med.

Just Cause 3

Relaterede tekster

4
Just Cause 3 - Sky FortressScore

Just Cause 3 - Sky Fortress

ANMELDELSE. Skrevet af Morten Bækkelund

I den første Just Cause 3-udvidelse får du noget, du garanteret har drømt om mange gange. Men i lændgen er det ikke helt så sejt som man måske skulle tro.

1
Prøv Just Cause 3 gratis på Steam

Prøv Just Cause 3 gratis på Steam

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Actionspillet Just Cause 3 er lige nu muligt at spille gratis på Steam. Prøveperioden gælder til på fredag, og kommer samtidigt med den nye multiplayer-modifikation, der...

1
Kart racing i Just Cause 3?

Kart racing i Just Cause 3?

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Siden Just Cause 3 fik officiel mod-understøttelse på PC sidste år, har tonsvis af spillere lavet nogle ret fantastiske mods til spillet. Større eksplosioner, bedre...Indlæser mere indhold