Gamereactor Close White
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto
Gamereactor Danmark
nyheder
F.E.A.R.

F.E.A.R. bliver filmatiseret af folkene bag Halo: Forward Unto Dawn


Facebook
TwitterReddit

Der var en gang for ikke synderligt lang tid siden, hvor det så ud til at Sierras F.E.A.R. ville blive en af spilbranchens helt store skyespilsserier. Sådan gik det dog ikke, og igennem en række middelmådige efterfølgere gik serien langsomt i glemmebogen. Men nogle har nu hevet licensen fremfor gemmerne, men ikke for at lave en efterfølgere, men snarere en filmatisering.

Det er blevet afsløret af Hollywood Reporter, at Warner Bros. Digital Networks' Machinima-afdelingen, som tidligere har stået bag mindre webserier som Halo: Forward Unto Dawn og Mortal Kombat: Legacy arbejder på en filmatisering af F.E.A.R. Manuskriptet står Greg Russo for, som desuden også er ved at lave en Mortal Kombat-film for Warner Bros. og en ny Resident Evil-film for Screen Gems.

<em>"As a lifelong gamer, it's an absolute honor to partner with Machinima, the preeminent provider of digital content to gamers worldwide. F.E.A.R. holds a special place in my heart. I'm excited to bring my personal passion to this and future projects and can't wait to see where our partnership goes from here," fortæller Russo.

Det vides endnu ikke hvornår filmen udkommer.

F.E.A.R.