Gamereactor Close White
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto
Gamereactor Danmark
nyheder

Udvikler: "På et tidspunkt har vi kun spil i 4K/60fps"


Facebook
TwitterReddit

Sådan som det forholder sig på konsolmarkedet lige nu, så kan konsoller som PlayStation 4 Pro og Xbox One X tilbyde 4K-oplevelser i de største spil, men oftest så sker det ikke sammen med en billedehastighed på 60fps, ligesom PC-ejere er vant til. I stedet er spillene låst til 30fps, ellers får forbrugeren valget imellem opløsning og billedehastighed. Det mener én udvikler dog vil blive udvisket med tiden, og om ikke alt for længe vil alle spil tre i 4K/60fps.

GamingBolt har talt med én af udviklerne bag det kommende Subaeria, som udvikles til "fremtidige platforme". Han hedder Pierre-Olivier Macé, og han taler specifikt om den næste konsolgeneration, og hvad den kan bringe med sig.

Da han bliver spurgt om hvorvidt den næste konsolgeneration vil kunne tilbyde både 4K og 60fps svarede han følgende:

"At some point, we'll definitely have only 4k/60fps console games. PC gaming is already there and consoles will have to catch up. Some PC games today already include 8K textures!"

Tror du at dette kan opnås indenfor den nærmeste fremtid, eller vil konsoludviklere heller presse opløsningen endnu højere op før 60fps indføres som standard?