Gamereactor Close White
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto
Gamereactor Danmark
nyheder
Pokémon Switch

Rygte: Pokémon Switch hedder i virkeligheden Pokemon Let's GO Pikachu


Facebook
TwitterReddit

Så sent som i dag kunne vi rapportere, at en insider fortæller at Pokémon Switch vil blive afsløret formelt inden måneden er omme, og at spillet faktisk vil udkomme i løbet af året. Men det er slet ikke alt, for noget tyder på at flere detaljer slipper ud af Nintendo her tæt på afsløringen.

En række store publikationer og insidere, deriblandt den førnævnte Emily Rogers, er begyndt at være ganske enige om en række lækkede detaljer om den kommende afsløring, og informationen er blevet samlet i en tråd på ReserEra.

De diverse kilder fortæller, at der kommer to Pokémon spil til Switch senere på året, og at disse hedder Pokemon Let's GO Pikachu and Let's GO Eevee, og som navnet indikerer så afgør versionen hvilken Pokémon du starter med. Åbenbart foregår spillet i den originale region, Kanto, og som navnet også indikerer vil der være en dyb integration med Pokémon Go.

Afsløringen har i en længere periode angiveligvis været planlagt til d. 24 maj, men som flere kilder siger så kunne Nintendo meget vel rykke det frem som svar på alle lækagerne.

Pokémon Switch