Gamereactor Close White
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto
Gamereactor Danmark
nyheder
Fallout 76

Bethesda fremviser et dybt dyk i Fallout 76


Facebook
TwitterReddit

Endnu et kapitel i Fallout-serien er skrevet, og ved Bethesdas konference fortalte Todd Howard at man som spiller er en af de første til at kravle ud af den sagnomspundne Vault 76. I Virginias ødemark, skal man nu skabe sig et nyt liv.

Flankeret af en række trailere, udover dem vi har set ved tidligere konferencer, fortalte Todd Howard at man begiver sig som pioner i den nye post-apokalyptiske virkelighed. Desuden fortalte han der var helt nyt teknologi hvad angår miljøet i spillet - vand, vind og vejr. Som spiller rejser man igennem seks forskellige, unikke regioner, og der vil være masser af nye Fallout-tiltag at opleve.

Howard afslørede ligeledes at Fallout 76 foregår udelukkende online, dog forsikrede han os om at man stadig spille spillet helt og så aldeles solo. Han stillede ligeså spørgsmålet om, hvordan er det at spille et åbent, dybt Bethesda-rollespil i multiplayer-modus? Fallout 76 handler om overlevelse, og Howard fortalte at det gælder om at overleve sammen, men fortælle sin egen historie som spiller.

Efter forklaringen, afslørede en række Vault-Tec informecials tilsyneladende at man var fire spillere i alt, og at man kan bygge sit eget hjem, hvor som helst, når som helst. Om denne spilmodus er lig den der var i Fallout 4, er endnu uvist.

Fallout 76's Virginia kommer også til at indeholde en række missilramper der affyrer atommisiller, bare for at gøre spillet lidt mere underholdende. Spillet kommer til at have dedikerede servere, der skal understøtte online-delen i mange ud i fremtiden - ifølge Todd Howard.

Afslutningvist, fortalte Todd Howard at der kommer en række ekstra bonusting, hvis man anskaffer sig Special Edition af spillet. Dette inkluderer et kort af spilverdenen, en række figurer og Power Armor-hjelm man kan have på.

Spillet udkommer den 14. november i år.

Fallout 76