Gamereactor Close White
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto
Gamereactor Danmark
nyheder
Super Smash Bros. Ultimate

Det nye Super Smash Bros. får en grundig gennemgang ved Nintendos E3-konference


Facebook
TwitterReddit

Som afsløret ved Nintendos konference, kommer det nye Smash Bros., der i øvrigt ny hedder Super Smash Bros. Ultimate, til ikke blot at være en ny, opdateret udgave af spillet, men ligeså indeholde alle karakterer der nogensinde har været til stede i serien tidligere. Dette inkluderer Solid Snake, Ice Climbers og Pichu. Inkling, fra Splatoon-serien, ankommer også som helt ny karakter. Desuden byder spillet på Metroid-karakteren Ridley, der også udkommer som

Derudover vender 8-persons kampe tilbage, og en hel række af spilbare karakterer har fået større eller mindre opdateringer.

Via et langt, og deltajerede dybt dyk ned i det nye spil, introducerede Nintendos repræsentant Masahiro Sakurai en lang video der fortalte hvad Super Smash Bros egentlig er for en størrelse, og hvad man kan forvente sig af spillet. Her blev fortalt om nye animationer, nye Final Smash-evner, og en række ændrede, og nye, baner. Samtlige deltajer kan ses i traileren nedenunder.

Vi opdaterer denne nyhed med hele præsentationen, men herunder kan du se videoer dedikeret til både Ridley og Solid Snake.

Super Smash Bros. udkommer d. 7 december 2018.

Super Smash Bros. Ultimate