Gamereactor follow Gamereactor / Svenska / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto
Gamereactor Danmark
nyheder
Defiance 2050

Defiance 2050 har fået udgivelsesdato

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Da det oprindelige Defiance 2013 udkom i sin tid fik det en lunken modtagelse, men Trion er langt fra færdige med serien. Spillet relanceres nemlig som Defiance 2050, og nu er udvikleren kommet med dato på både en beta samt en endelig udgivelse af spillet.

Spillet bliver denne gang free-to-play, og Trion har udtalt at meningen med denne udgivelse var at bringe spillet til denne generation af konsoller, og at spillet vil have opdateret grafik, nye klasser samt et helt nyt spilsystem.

Desuden er der også blevet plads til en ny klasse kaldet assassin, der, som navnet antyder, er en klasse der kan blive usynlig og som fokuserer meget på at kunne give en stor mængde skade på kort tid. Du kan se traileren længere nede i nyheden.

Det vil være muligt at spille Defience 2050 gennem den åbne beta fra den 22 til den 25 juni, og spillet udkommet officielt den 10 juli. Hvis du ikke kan vente, er det muligt at købe en såkaldt Founder's Pack, der giver tidlig adgang til spillet, der starter den 6 juli. Se traileren herunder.

Defiance 2050