Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder

Steams bedst sælgene og mest spillede spil i 2018 bekræftet

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Valve har lige bekræftet de bedst sælgende spil (inkluderer også VR-spil) og de mest spillede spil på Steam indtil videre i 2018.

Værd at notere er Jurassic World Evolution, der formår at lægge sig blandt de bedst sælgene spil, på trods af det udkom for under en måned siden. Warhammer: Vermintide 2 sælger også en masse kopier for Fatshark og det er ikke så overraskende at finde Far Cry 5 og Kingdom Come: Deliverance på listen over de bedst sælgene spil.

Ud over de nye udgivelser, er der også et par gamle ansigter, der bliver ved med at sælge fremragende. Dota 2 og Warframe er begge Free-to-Play, men de har tydeligvis solgt nok DLC-pakker, til at retfærdiggøre en plads på listen. Derudover fortsætter Rocket League, Counter-Strike: Global Offensive, Rainbow 6: Siege, GTA V og Civilization VI med at sælge godt.

Steams bedst sælgene og mest spillede spil i 2018 bekræftet


Indlæser mere indhold