Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
AI: The Somnium Files

Zero Escape-instruktør afslører sit næste spil

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Fans af visuel novels har sikkert allerede stødt på dem, men for de af jer, der ikke kender til dem, så er Zero Escape-serien en oplevelse værd. Første spil i serien hedder 999, nummer to Virtue's Last Reward og afslutningen på trilogien hedder Zero Time Dilemma. Nu har instruktøren bag de tre kult-spil, Kotaro Uchikoshi, og resten af Spike Chunsoft, afsløret AI: The Somnium Files, og dette spil er også en visual novel.

I AI: The Somnium Files følger vi Kaname Date, en detektiv med et robot-øje, der forsøger at stoppe en kæde af mord der finder sted i Tokyo. Med dit øje, har du mulighed for at skanne minderne hos de forskellige personer i sagen, og det vil spille en afgørende rolle i spillets historie.

AI: The Somnium Files udkommer til PlayStation 4, Nintendo Switch og PC via Steam. Spillet har ikke modtaget nogen udgivelsesdato endnu. Du kan tjekke den første trailer ud for neden.

HQ
AI: The Somnium Files

Relaterede teksterIndlæser mere indhold