Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
DayZ

DayZ kommer til Xbox One i næste uge

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Der er måske mange der har glemt DayZ. Det startede som et mod til Arma, for så at blive sit eget separate projekt. Det udkom på Steam Early Access, og siden da er der gået mange år. Udviklerne hos Bohemia Interactive har dog lovet at 2018 bliver året hvor spillet for alvor genintroduceres, og det sker blandt andet via en udgivelse på Xbox One.

Spillet var for nylig en del af Microsofts store Gamescom-præsentation, og her blev det afsløret at spillet ankommer til Xbox Game Preview, og det sker allerede i næste uge d. 29 august.

Spillet kommer til at koste $29.99, og når det engang er færdigt og rammer version 1.0, så vil prisen stige. Herunder kan du se en trailer.

HQ
DayZ

Relaterede tekster

DayZ - Xbox Game PreviewScore

DayZ - Xbox Game Preview

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

DayZ har taget springet til Xbox One i en Early Access version, og vi har kastet Sebastian ind i kampen for overlevelse op imod hjerneknaskende zombier og humørsvingninger.Indlæser mere indhold