Gamereactor / Svenska / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto
Gamereactor Danmark
nyheder
Star Wars Jedi: Fallen Order

Rygte: Respawns Star Wars Jedi: Fallen Order bliver ligesom Force Unleashed


Facebook
TwitterReddit

Den mest bizarre del af EA's E3-pressekonference var da en af værterne udspurgte én af folkene fra Respawn Entertainment, der sad blandt publikum, om hvad studiets Star Wars-spil handler det om. Her blev det bekræftet at spillet hedder Star Wars Jedi: Fallen Order, og at det foregår efter Episode III: Revenge of the Sith. Nu kan det dog være at vi ved lidt mere om projektet.

I den seneste episode af Making Star Wars-podcastet (via GamePur) fortæller Jason Ward at han har snakket med nogen fra Respawn som arbejder på spillet. Ifølge Ward kommer spillet til at ligne Star Wars: The Force Unleashed en del, men det vil være mere jordbundent, og følge en mere stringent historie.

Du kommer derfor ikke til at hive Star Destroyer-rumskibet ned fra rummet som Starkiller gjorde, men noget tyder på at der er fokus på nærkamp med lyssværd. Ifølge Ward vil spillet slet ikke have multiplayer.

Star Wars Jedi: Fallen Order