Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Shadow of the Tomb Raider

Square Enix skal finde en ny skuespillerinde til at være Lara Croft efter Shadow of the Tomb Raider

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Nu er Shadow of the Tomb Raider ude, og dermed har Eidos Montreal, Crystal Dynamics og Square Enix færdiggjort denne nye trilogi, der har fokuseret på karakterens ophav og yngre år. Skal de dog lave flere spil i serien, så bliver det uden skuespillerinden der har bragt karakteren til live - Camilla Luddington.

I et interview med Entertainment Weekly forklarer Luddington nemlig, at dette er sidste gang at hun portrætterer karakteren.

Hun har dog ikke forklaret hvorfor, men det antages at det er fordi at Square Enix ikke har planlagt flere spil lige nu. Luddington siger desuden, at hun gerne vil spille Lara Croft i en ny film, skulle det blive muligt.

Shadow of the Tomb Raider

Relaterede tekster

Shadow of the Tomb RaiderScore

Shadow of the Tomb Raider

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Fischer

Eidos Montreal giver os "slutningen på begyndelsen" for Lara Croft. Hvordan har karakteren klaret udviklerskiftet? Anders anmelder.Indlæser mere indhold