Gamereactor follow Gamereactor / Svenska / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto
NYHED - SPONSORERET INDHOLD

Se vores Assassin's Creed Odyssey videoer og vind en kæmpe præmie


Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Spørgsmål 3: Assassin's Creed Odyssey præsenteres som et vaskeægte rollespil. Hvad føler du omkring ændringen, og bør det fortsætte i samme retning?

Spørgsmål 2: I spillet kan du spille enten som Alexios eller Kassandra - hvilken en af disse vælger du og hvorfor?

Spørgsmål 1: Nu har serien besøgt både det gamle Ægypten og Grækenland - hvorhen skal serien bevæge sig hen næste gang, og hvorfor netop der?

Assassin's Creed Odyssey er lige om hjørnet, og dermed begynder endnu et episk kapitel i den efterhånden legendariske spilserie. Alt tyder på at dette bliver det hidtil største indslag i serien til dato, og derfor giver vi dig et overblik over alt hvad spillet tilbyder i en række fede videoer - og når ja, du kan også vinde en gigantisk præmie.

Vi producerer nemlig i alt fire videoer, hvor vi introducerer dig for spillets verden, alle de nye RPG-mekanikker, historien og karaktererne og alle de nye store udvidelser, der ankommer efter spillets udgivelse. Hver eneste gang vi tilføjer en ny video, så tilføjer vi også et spørgsmål, og det eneste du skal gøre er løbende at svare på alle fire i kommentarfeltet, og så kan du meget vel blive vores store vinder.

Præmien vi sætter på højkant er en kombination af tre stykker merchandise fra spillet. Pakken består af et Broken Spear of Leonidas, en Alexios-figur og en Kassandra-figur - tilsammen udgør de lidt af en samling, der vil gøre sig godt i enhver Assassin's Creed-fans hjem. Vi har tilføjet en række billeder af præmierne herunder.

Tre af videoerne er tilgængelige lige nu, så andet er det ikke andet end at sige; "Nothing is true, everything is permitted", og held og lykke.

Assassin's Creed Odyssey