Gamereactor Close White
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto
Gamereactor Danmark
nyheder

Rapport: PS5 ligner PS4 en del


Facebook
TwitterReddit

For nylig kunne Sony langt om længe officielt bekræfte, at de arbejder på den næste PlayStation-konsol, som endnu ikke er blevet formelt døbt "PlayStation 5". Vi ved dog allerede at Sony endnu en gang samarbejder med AMD om en arkitektur, og noget tyder generelt på, at PlayStation 4 og dens efterfølger vil have rigtig meget tilfælles.

Som uddybning til deres originale interviews har Financial Times forhørt sig blandt de vidende i branchen, og kan generelt etablere at Sonys næste konsol ikke vil være nogen "major depature" fra PlayStation 5. Dette betyder sandsynligvis at der vil være et diskdrev, at AMD leverer arkitekturen, og at den ikke byder på nogle overraskende nye ideer.

"People in the games publishing industry with knowledge of Sony's plans for a future console said that early indications were that it might not represent a major departure from the PS4, and that the fundamental architecture would be similar".

Dog har Sony eksempelvis vist interesse i et Switch-lignende system, hvor en hjemmekonsol også kunne tilbyde en oplevelse på farten.