Gamereactor Close White
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto
Gamereactor Danmark
nyheder
Final Fantasy XV

Square Enix skrotter tre ud af fire udvidelser til Final Fantasy XV


Facebook
TwitterReddit

Selvom Final Fantasy XV udkom helt tilbage i december 2016, så har Square Enix løbende opdateret spillet med en række større udvidelser, der alle har introduceret flere og flere til universet. Siden de blev ved antog de fleste at det var en god forretning, alligevel registrerede de et tab på $33 millioner på studiet Luminous Productions, og det har naturligvis konsekvenser.

I et særligt livestream fortæller Square Enix at tre ud af fire planlagte udvidelser er blevet skrottet. Dermed udkommer Episode Ardyn til marts, men episoder fokuseret på Aranea, Lunafreya og Noctis er blevet aflyst.

Desuden udgiver de en kort anime som prolog til Episode Ardyn næste år, men efter dette er støtten også afsluttet. Det stopper dog ikke her, for instruktør Hajime Tabata har valgt at forlade virksomheden. Han har meldt ud via Twitter, at han ønsker at starte sin egen virksomhed.

"In regards to my next endeavors and near future, I have a project that I truly wish to solidify as my next challenge after FFXV. For that Reason, I have decided to leave my current position and start my own business in order to achieve my own goals."

Final Fantasy XV