Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Civilization VI

Folkene bag Civilization VI ønsker ikke at tage stilling til klimaforandringer

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Efter en række meddelelser tidligere på året fra CD Projekt RED, der slår fast at de ønsker at stille spørgsmål af en politiske natur i deres spil, så er hele branchen brudt ud i en debat, hvor det diskuteres om det overhovedet er på sin plads for spil at tage et politisk standpunkt. Noget tyder på at folkene bag Civilization VI tager stor afstand fra dette, til det punkt hvor de end ikke vil udtale sig om klimaforandringer.

For nylig blev en ny udvidelse til spillet afsløret ved navn Gathering Storm, og i et opfølgende interview med PCGamesN fortæller hoveddesigner Ed Beech, at de ikke ønsker at slå fast hvad klimaforandringer er for en størrelse, eller hvordan verden bør håndtere disse.

"We're not saying that there's a right path or a wrong path. In fact, being a ruthless coal-fired villain can be a strategic advantage. There are actually some devious ecological things that you can do. Maybe your neighbor has more coastal [settlements] than you do, so actually the rising sea levels might not hurt you, they'll only hurt your neighbour. So you'll have to make decisions about that."

I spillet spiller den agnostiske tilgang et strategisk formål, idet fremgangsmåden bestemmes af spilleren - synes du dog at spil godt må tage et mere markant politisk standpunkt, eller er det bare underholdning?

Civilization VI

Relaterede teksterIndlæser mere indhold