Gamereactor Close White
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto
Gamereactor Danmark
nyheder
Metroid Prime Trilogy

Kommer Metroid Prime Trilogy til Nintendo Switch?

Facebook
TwitterReddit

Metroid-serien er, selvom det efterhånden er meget lang tid siden at der er blevet udgivet en reel fortsættelse, blandt de mest elskede spilserier i branchen, og lige nu arbejder Nintendo som bekendt på Metroid Prime 4, og derfor ville det ikke komme bag på nogen hvis de ønskede at genintroducere de første kapitler til et nyt publikum forinden. Nu siger et nyt rygte at de vil gøre netop dette.

Som GameRant kan rapportere valgte den svenske butikskæde Inet at begynde at tage imod forudbestillinger for Metroid Prime Trilogy på Switch i går, nemlig en opdateret version af den samling der udkom på Nintendo Wii for en del år siden.

De skriver specifikt:

"Trilogin med stort T, nu äntligen till Switch! Produkten är endast ett rykte, men vi tror det kommer annonseras på The Game Awards med lansering tidigt 2019 (feb?)."

Det vides ikke hvor butikskæden har denne information fra, men de lader til at være ganske sikre i deres sag, og har sågar et stykke grafik der viser Switch-versionens forside. Vi finder ud af det i nat angiveligvis, når The Game Awards løber af stablen.

Metroid Prime Trilogy