Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Subnautica

Subnautica er blevet forsinket til næste år i Danmark

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Tidligere på ugen ankom Subnautica på konsollerne i hele verden, og så sandelig kan Xbox One-ejere her i landet navigere ind forbi Xbox Store og købe spillet lige nu. Klikker man dog ind på PlayStation Store, så ser man en dedikeret undermenu til spillet, men den leder ingen vegne. Hvad er der sket?

Det korte og det lange er, at spillet er forsinket til næste i en række lande, deriblandt Danmark. Udvikleren Unknown Worlds har afsløret via et blogindlæg på deres hjemmeside, at på grund af nogle regler omkring komplette oversættelser så er spillet blevet blokeret i en række lande, og det er ikke muligt for udvikleren at fikse før næste år.

"We were caught off-guard by this. We are traditionally a PC developer, and used to our games being released worldwide, without exception. We want Subnautica to be available on every country on Earth."

"Unfortunately, we have run into a Sony restriction. If Subnautica is not fully localised for a particular country's active language, they will not sell the game in that country."

Både Danmark, Norge og Sverige er blevet påvirket af dette.

Subnautica

Relaterede teksterIndlæser mere indhold