Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Stardew Valley

Stardew Valley multiplayer-opdatering ankommer på Switch i morgen

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Eric Barone og udgiveren Chucklefish har arbejdet hårdt i årevis på at bringe Stardew Valley til flere platforme, og også at udgive ekstra indhold til spillet, men særligt multiplayer-opdateringen har vist sig at være svær at færdiggøre. Det udkom på Steam tilbage i august, og Switch-udgaven skulle have været udkommet kort efter, men sådan blev det desværre ikke. Nu har vi dog endelig en udgivelsesdato.

Det er blevet afsløret ovre på spillets officielle hjemmeside, at multiplayer-opdateringen til Stardew Valley ankommer på Switch allerede i morgen, d. 12 december. Opdateringen ankommer samtidig igennem eShop i Nordamerika, Europa og Japan.

Opdateringen tillader op til fire spillere at spilel sammen online eller lokalt, og selvom hver spiller ejer deres egen hytte på grunden, så deler de den samme jord. Samarbejde er påskønt, men ikke krævet, da hver spiller har deres egne forhold, evner og opskrifter.

Chucklefish siger at den næste opgave er at bringe opdateringen til PS4 og Xbox One, men det vides ikke om de først går i gang nu.

Stardew Valley

Relaterede tekster

3
Stardew ValleyScore

Stardew Valley

ANMELDELSE. Skrevet af Katrine Baumgardt

Katrine har droppet livet bag et skrivebord og er draget ud på landet, hvor hun har fået sin egen gård. I Stardew Valley altså. Hvad hun synes om denne livsomvæltning, kan du læse her.Indlæser mere indhold