Gamereactor Close White
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto
Gamereactor Danmark
nyheder
Counter-Strike: Global Offensive

Valve bekræfter at de ikke arbejder på et nyt Portal


Facebook
TwitterReddit

For nylig udgav Valve en helt ny del til Counter-Strike: Global Offensive ved navn Danger Zone, og denne del tilbyder noget der ligner Battle Royale, bare strammere og med færre spillere. Det dog ikke spillere lang tid at fuldstændig gennemsøge den ene bane, og her fandt de hvad der kun kan beskrives som en direkte reference til det populære Portal.

De fandt et mystisk rum fyldt med computere, og disse spillede de første linjer af den sang der lukkede det første Portal. Dette fik fans verden over til at tro, at Valve ladede op til en afsløring af en art.

Sådan forholder det sig dog ikke. Spillets officielle Twitter-konto har nemlig afsløret, at dette ikke skal ses som en reference til Portal overhovedet.

"Congrats to all who have found our Portal Easter egg on dz_blacksite! We're just having a bit of fun and the Easter egg is not a product announcement. Enjoy Danger Zone!"

Valve-chefen Gabe Newell har dog udtalt tidligere på året, at de vil begynde at lave flere spil fremadrettet, da de gerne vil sidde i samme position som Nintendo.

Counter-Strike: Global Offensive