Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Socom 4: Special Forces

Rygte: Sony arbejder på et nyt Socom-spil

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Socom-serien var engang blandt de mest veletablerede serier på PlayStation-konsollerne, og netop denne serie var med til at fremme online-funktionalitet helt tilbage på PlayStation 2. Dog formåede de sidste to kapitler ikke at ræsonnere med et stort nok publikum, og til sidst blev serien langt i dvale, og udvikleren Zipper Interactive blev lukket.

Men skal man tro en insider, så arbejder Sony netop nu på et helt nyt kapitel. Tidux har nemlig for nylig udtalt via Twitter, at Sony er i gang med udviklingen, og at vi her taler om noget lig Rainbow Six.

"Latest rumor, PlayStation are in a early stage of developing the next SOCOM game. By the sound of it it's a tactical online shooter, like R6"

Ønsker du at se serien vende tilbage?

Socom 4: Special Forces

Relaterede tekster

9
Socom 4: Special ForcesScore

Socom 4: Special Forces

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Rasmus har pudset lyddæmperen og sin australske accent af, og kastet sig ud i junglekrig i Socom 4: Special Forces. Læs anmeldelsen her.Indlæser mere indhold