Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Demon's Souls (2010)

Rygte: Et remaster af Demon's Souls er på vej

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I sidste måned antændte berømt instruktør Hidetaka Miyazaki håbet hos mange der har ventet på et remaster af Demon's Souls, for selvom han ikke selv ønskede at udvikle et remaster, da han ikke kan lide at se tilbage på hans gamle arbejde, så ønskede han sig at nogle ville varetage opgaven.

Det kan meget vel være at der er nogen der gør netop det nu. Der blev for nylig snakket om sådan et remaster ovre på ResetEra, og her bekræftede Kotaku-redaktør Jason Schreier at et sådan projekt faktisk er undervejs.

Schreier er kendt som værende én journalist med aldeles godt kendskab til branchen og de spil der er undervejs. Dog kan det naturligvis ikke ses som noget der ligner en officiel bekræftelse.

Så er spørgsmålet om det er Sony selv der står for udviklingen?

Demon's Souls (2010)

Relaterede tekster

Demon's SoulsScore

Demon's Souls

ANMELDELSE. Skrevet af Vebjørn Koksvik - Gamereactor NO

Demon's Souls har gået sin sejrsgang verden over, og nu er turen endelig kommet til Europa. Se hvorfor dette er en titel, som ingen rollespilsfan må gå glip af.Indlæser mere indhold