Dansk
Gamereactor
nyheder

E3: Live fra Sony

Den sidste pressekonference

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Så fik Sony afholdt deres pressekonference, hvor vi fik små glimt af God of War 3, inFamous og et nyt spil kaldet MAG mod slutningen. Læs den korte opsummering eller en lange deltaljerede gennemgang nedenfor.

Opsummering:
- Resistance 2 fremvises, hvor Nathan Hale kæmper mod et gigantisk monster.
- Little Big Planet bruges til at fremvise de sædvanlige salgstal og stastikker.
- Nyt PS2 bundle med LEGO Batman og en Justice League film.
- Senere på sommeren kommer Ratchet & Clank Future: Quest for Booty til Playstation Network.
- Gran Turismo TV lanceres d. 1. august.
- Fremvisningen af Video butikken, der går i luften allerede i dag (ukendt for Danmark).
- Du kan overføre dine film og TV shows til din PSP.
- Ny PSP Entertainment Pack til efteråret med Ratchet & Clank: Size Matters og National Treasure 2 på UMD.
- DC Universe Online, et MMO udviklet i samarbejde med Jim Lee, fremvises.
- 80 Gb udgaven af Playstation bliver det primære produkt, får samme funktioner som 40 Gb udgaven og sænkes til dennes pris: 400 dollars.
- God of War 3 bekræftes og efterfølges af en kort CG film.
- inFamous fremvises i en ny trailer og det kommer til foråret.
- MAG annonceres, et MMO-lignende spil udviklet af Zipper. 256 spillere i kamp mod hinanden af gangen, inddelt i hold på 8. CG trailer fremvises.

Direkte opdatering:
20:29: Så er det ved at være tid... lad os håbe Sony er lidt mere skarpe i dag end Nintendo var :)

20:33: Sony lader vente på sig. En række forskellige spil, heriblandt SOCOM, Echochrome og GT5, bliver nu lige nu spillet på en masse små og store skærme, der er hængt op over det hele.

20:36: Sony lider åbenbart af et rockstar-syndrom: pressekonferencen er stadig ikke gået igang. Vi venter spændt...

20:37: Så sker der endelig noget... rummet mørktlægges og skærmene fyldes med Playstation ikonerne.

20:39: Hvad sker der? Det ligner, at skærmene bliver hacket. Og en masse spil fremvises. Killzone 2, NBA, Resident Evil, BioSHock, Little Big Planet, Buzz, SOCOM, Madden, Guitar Hero, Mercenaries 2, Star Wars, Singstar osv... også lidt PSP titler. Ikke nogen nye so far :)

20:40: Indtil videre den bedste spilmontage med lækker musik og mange gode spil fremvist. God start... Jack Tretton for Sony kommer på scenen.

20:42: Jack joker lidt med det hårde arbejde som E3 er. Og han håber på, at vi går herfra lidt mere undeholdt. Det håber vi også :)

20:43: Jack lover, at de næste år vil blive endnu bedre end 2008 bliver for Playstation 3.

20:44: Lidt nostalagi. Jack kigger tilbage på de to første Playstation konsoller og fortæller, hvordan de også dengang kiggede fremad. Og han prøver at fortælle, at selv to år inde i den original Playstations liv, var kun få store spil kommet frem.

20:46: Også med PS3 har de kigget fremad med en 10-årig, langsigtet plan. The best is yet to come, er vel egentlig det, som Jack Tretton prøver at sige. Ja ja, det har vi hørt før... vis os nu spillene! :)

20:47: Jack cementerer, at Blu-Ray altså vandt formatkrigen, og at PS3 er den bedste BR afspiller på markedet lige nu. BR i PS3 gør, at Metal Gear Solid 4 kun er muligt på denne konsol.

20:49: GT5: Prologue, GTA4 og Metal Gear Solid 4 nævnes som starten på årets bølge af gode spil. Og ifølge Jack Tretton er Playstation konsollerne dem med fleste eksklusive spil.

20:50: De vil fokusere på både PS3, PSP og PS2. Og starter med PS3... hvad mon de har oppe i ærmet? Først en video fra Resistance 2.

20:51: Det er en demo af spillet. Ser godt nok noget bedre ud end det første! Med kæmpemæssige baggrunde, hvor et gigantisk monster render rundt, er det i hvert fald blevet noget med episk. Nathan skyder på det med en raketkaster... bliver samlet op af monstret og skyder det i munden.

20:52: Ser ud som om, at Insomniac har fulgt Epics formular med Bigger, Better and more Badass. Slet ikke dårligt... kampen mod det kæmpemæssige monster fortsætter på livet løs.

20:53: Der bliver stille. Nathan går udenfor og... bliver atter grebet af monstret. Kastes ind igennem en overgang mellem to forskellige bygninger, der er fyldt med brændstoffer. Et hint måske? Og demoen slutter...

20:54: Ted Price er kommet på scenen og opsummerer historien, der fører op til spillet. Byen før var Chicago, som fjenden har overtaget.

20:56: Insomniac bruger tit ordet "scale" til at beskrive spillet med, fra alt til kæmpemæssige monstre til antallet af spillere online. 60, hvis du skulle være i tvivl. Og nu vil de fremvise en ny bane fra spillet med en trailer.

20:57: Traileren er den vi allerede kan se på nettet, men den er ikke desto mindre meget flot, episk og imponerende. Det kan sagtens se ud til, at Resistance 2 bliver en kæmpe forbedring over det første spil!

20:58: Så snakker Jack om brugerskabte ting, så mon ikke Little Big Planet kommer på nu? Jo, mons tro. Bliver spændende at se, hvad de kan vise fra spillet i dag.

20:59: Tretton mener, at LBP fusionerer casual og hardcore gamers. Og nu vil han fremvise de årlige salgstal med spillet! Alex Evans kommer på scenen for at hjælpe ham.

21:01: Først skal Sackboy lige have et andet outfit på... og så går han ind og skaber en form for graf i spillet. Noget mere interesseret måde at fremvise salgstal på? Jo tak! Det spil er jo genialt...

21:02: Diverse dingenoter i banen får forskellige tal og statistikker frem. Er der noget dette spil IKKE kan? En række kørende lastbiler og en fabrik viser, at Sony nu udvider til Latin Amerika. Og de regner med 10 millioner solgte PS3'ere i år.

21:03: Senere i år kommer Greatest Hits til PS3 til $30. Så cirka en halvering af prisen. Lad mig igen påpege, at det var den bedste salgstal præsentation nogensinde!

21:05: Nu retter de fokus på Playstation 2... øv :)

21:07: Det er dog utroligt, at konsollen stadig lever. 130 nye spil til konsollen i 2008. En video montage fremviser nogle af de nye spil. Diverse sportsspil, Star Wars, Singstar, Yakuza 2, Mercenaries 2. Ikke særlig kønt, men hva' faen :)

21:08: Buzz kommer i år til PSP og til PS3 til September, hvor forskellige temapakker kan hentes på Playstation Store. Og så lidt hyldest til de store Singstar salgstal.

21:09: Der kommer et nyt PS2 bundle med LEGO Batman og en Justice League animeret film senere på året. Kom så videre Jack...

21:10: Så skal fokus rettes på Playstation Network. Hvad har de mon oppe i ærmet her!

21:11: Fra efteråret får alle PSN bruger en fælles konto, der også kan bruges på PC.

21:12: Der er blevet downloadet omkring 180 millioner ting indtil videre på PSN.

21:13: Så skulle der vist være en overraskelse... og hvad mon det er? Ratchet & Clank Future: Quest for Booty til Playstation Network!

21:14: Grafikken er præcis så god som R&C Future og skulle være mindst ligeså god og spændende, bare i kortere udgave. Det ser ganske imponerende ud...

21:15: Spillet kommer her henover sommeren til kun $15. Se det kan vi li'! :)

21:18: Så er det tid til en montage af spil til PSN. Ratchet & Clank, Crash Commando, Fat Princess, PixelJunk Eden, Pain: Amusement Park, Flower, Siren: Blood Curse, Ragdoll Kung Fu. En meget imponerende line-up af spil, i hvert fald grafisk.

21:20: Så skal der snakkes lidt Gran Turismo TV. En masse bilprogrammer vises og andet indhold lavet af Polyphony. Dog pay-per-view. Et program med Yamaucha på besøg hos Ferrari eksempelvis. Det bliver guf for enhver bilnørd.e

21:21: Top Gear indgår også som en del af pakken. Det kommer d. 1. august i GT5: Prologue.

21:23: Så skal der snakkes Home. Det lyder på Tretton som om, at det bliver meget vigtigt for Sony, da Home skal samle alle medierne i ét.

21:24: Ny video fra Home. Mød nye venner, gør det til dit eget, spil med andre, lev i spilområder, eks. Uncharted, Resistance og Warhawk. Især spilområderne ser spændende ud, men det andet har vi set før.

21:26: Nu løfter de sløret for deres film og TV markedsplads. Hvilke partnere har de fået med? Sony Pictures, Fox, MGM, Lionsgate, Warner, Disney, Paramount og Turner. Både i SD og HD. Både leje og køb.

21:27: Lyder som om det købes direkte fra PS Store. Og du kan tage det med på din PSP! Og derved have film og TV shows på flere enheder på én gang.

21:28: Nu fremvises en emo af det. En Video store findes som et alternativ til Game store. Bortset fra farverne ser det fuldstændig ens ud. Baggrunden kan ændre sig alt efter hvilken film-partner man er inde under.

21:29: God info side, hvor man også kan få et preview af filmen - fullscreen eller lille størrelse. Der er også "progressive download", så man kan se filmen, mens den downloader.

21:31: To måder at få film til PSP på: enten fra din PS3, hvor du tilslutter din PSP til PS3 med et USB kabel, eller fra din PC, hvor du også tilslutter PSP'en og så kan hente film derfra.

21:32: Ser godt ud... men kommer det til Danmark? Det er tilgængeligt i dag, men hvorhenne?

21:33: Så skiftes fokus til PSP. Tretton fremhæver den nye Slim model, som han synes er deres mest elegante produkt nogensinde.

21:34: Til efteråret kommer der er en ny Entertainment Pack med Ratchet & Clank: Size Matters, en sølv PSP og filmen National Treasure 2. Samt en PS Store kode til EchoChrome.

21:35: Ny PSP titel! Resistance Retribution, udviklet af Bend Studio.

21:36: En trailer vises. Det ser ret godt ud in-game, hvor det er tydeligt, at der er tale om en tredje-persons shooter. Sony vil altså rigtig gerne lave et franchise ud af Resistance :)

21:39: Så en lille film montage med nogle af de kommende PSP titler. Star Wars, Madden, LocoRoco 2 (:D), NBA, Super Stardust Portable, LEGO Batman, Pata-pata-pata-pon 2, Buzz: Master Quiz, Valkyria Chronicles.

21:40: SÅ tilbage til Playstation 3. Kom nu med de annonceringer! :)

21:42: Google kan åbenbart godt lide Playstation 3, ifølge Tretton, fordi de arbejder Open Platform. Og så kommer der, i slutningen af måneden, Life with Playstation, som blandt andet giver nyheder og vejropdateringer direkte.

21:43: Så kommer vi til DC Universe Online fra Sony Online Entertainment. Og på scenen kommer... Jim Lee!

21:44: Han taler lige et par armbøjninger, fordi han efter egne ord er "pumped to be here". Han vil kun vise meget lidt åbenbart, men bliver ved med at snakke. Hvis det nu bare :)

21:46: Du skal i spillet skabe din egen superhelt og kæmpe sammen med de velkendte helte mod de velkendte skurke. Men du kan også skabe din egen superskurk og hjælpe de velkendte skurke... og så fremvises det.

21:47: Det ser ganske udemærket ud, uden at være fuldstændig overdrevet flot. Men det er superhelte mod superskurke... hvad er der ikke at lide?

21:48: Jack fortæller, at 80 Gb udgaven bliver deres primære fokus fremover, hvor den får samme funktioner som 40 Gb udgaven. Og den kommer til at koste det samme, altså 400 dollars.

21:50: Så kommer der en lille video, hvor diverse udviklere og udgivere roser Playstation 3 til skyerne. Åh nej... vis os nu bare spillene :)

21:51: Udviklerne synes, at Cell er blevet noget nemmere at arbejde med nu. Og fortæller, hvordan det er lækkert med det store plads på Blu-Ray.

21:53: Og de mener også, at der er meget mere potentiale i maskinen fremover. Og så tilbage til Tretton...

21:57: Så skal der vises en montage af film igen. Little Big Planet, Motorstorm: Pacific Rift, Metal Gear Solid 4, 007: Quantum Solace, SOCOM Confrontation, Ghostbusters, Soul Calibur IV, Resistance 2, The Agency, Naruto: Storm, Mirror's Edge, Resident Evil 5, Singstar, Guitar Hero: World Tour, NBA, Buzz Quiz TV, Killzone 2, Fallout 3 og små bidder af visse andre spil.

21:58: Så blev God of War 3 bekræftet! Viser de det? Ja, der kommer en trailer.

21:59: Indtil videre er det en CG trailer... øv. Får vi mon spillet at se? Niks, en lille, kort CG trailer var alt vi fik.

22:00: Og så er det tid til inFamous fra Sly-udviklerne fra Sucker Punch. Mon det blot er traileren, der allerede er på nettet? Nope... en lækker animations-intro starter traileren. Og så snakker vi smukt spil! Spillet ligner uden tvivl en mere grum udgave af Crackdown... slet ikke dårligt!

22:01: Det udkommer til foråret! Og et sidste spil tilbage! Hvad mon det er? Et MMO. Ifølge Tretton er det på ingen måde muligt på nogen anden konsol!

22:02: Spillet udvikles af Zipper, der har lavet SOCOM. Det hedder MAG, Massive Action Games. Det vil understøtte op til 256 spillere.

22:03: Folk vil blive delt op i hold af 8, hvor lederen skal have bevist sit værd. Så du kan altså stige i rank og blive ledere for hold. Og så er der en online kampagne.

22:04: Første video bliver vist. Får vi mon in-game at se? Det ser ikke sådan ud... en flot CG film præsenteres i stedet.

22:06: Filmen skal vel primært prøve at portrættere spillets størrelse og de hektiske kampe, hvilket det også gør udemærket. Det bliver spændende at følge det spil, selvom titlen er bare en smule åndssvag :)

22:07: Og det var så dejlig. Altså en annoncering af God of War 3 og MAG, men dog ingen in-game. Og så lige et nyt Ratchet & Clank til PS Store. Intet nyt Jak & Daxter eller noget fra Team ICO.Indlæser mere indhold


Cookie

Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.