Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Resident Evil 5

Resident Evil 5 DLC

Firespiller i den afrikanske hede.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom Resident Evil 5 har delt vandene blandt anmeldere, er der mange spillere, der ikke kan få nok af rædslerne under den afrikanske sol, og til dem er der godt nyt:

Capcom bringer snart en Versus-mode til både Xbox Live samt Playstation Network.

Op til fire spillere vil få mulighed for at slagte hinanden i to meget forskellige spiltyper: det ene scenarie byder på pointkampe, hvor det gælder om at slagte flest mulige Majinis, mens det andet scenarie er kamp til døden spillerne imellem.

Chris, Sheva og andre endnu ikke afslørede karakterer står for underholdningen.

Resident Evil 5

Mens Capcom er blevet kritiseret for så kort tid efter udgivelsen af Resident Evil 5 at annoncere DLC til spillet, forsikrer de, at indholdet ikke bare skal låses op fra skiven, men at der er lagt ekstra blod, sved og zombietårer i udviklingen af denne del, der bringer helt nye funktioner til serien.

Resident Evil 5 Versus er planlagt til om få uger, og vil koste 400 Microsoft Point og cirka 40 kroner på Playstation Network.

Relaterede tekster

Resident Evil 5Score

Resident Evil 5

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Capcoms femte kapitel af den klassiske Resident Evil-serie, har fundet vej til PC'en og Blichfeldt er taget på zombie-jagt i Afrika. Du kan læse hele anmeldelsen lige her...

Resident Evil 5Score

Resident Evil 5

ANMELDELSE. Skrevet af Mattias Hegerius

Capcoms succesrige serie tager turen til Afrika, hvor T-virusen stadig hærger lokalbefolkningen. Vi fortæller det hele...

8
Resident Evil 5 og 6 på vej til Switch

Resident Evil 5 og 6 på vej til Switch

NYHED. Skrevet af Carl Nielsen

Som en langsomt udvidende skare af zombier, har Resident Evil-franchisen indtaget Nintendo Switch. Tilbage i maj fik vi Resident Evil 4 til Nintendos konsol, og nu har...Indlæser mere indhold