Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Persona 5

Persona-serien har ramt 10 millioner solgte eksemplarer

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er ikke alle japanske rollespilserier der formår at få et globalt publikum, og derigennem sælge millioner af eksemplarer verden over. Final Fantasy og Dragon Quest er naturligvis de første eksempler på sådan en succes, men de har for nylig fået selskab af Persona-serien, der særligt igennem Persona 5 er brudt ud som værende et vaskeægte globalt hit.

Det betyder tilsyneladende at flere har investeret i seriens tidligere kapitler, og dermed har serien som helhed ramt en ny milepæl. Sega har nemlig bekræfter overfor Persona Central, at serien har ramt 10 millioner solgte eksemplarer.

Sega beskriver Persona 5 som en "signifikant factor" i successen, men også andre spil som Persona Q2: New Cinema Labyrinth har skabt bevågenhed. Dette står til at fortsætte med Persona 5: The Royal, der ankommer i Japan til efteråret, og til foråret herhjemme.

Persona 5

Relaterede teksterIndlæser mere indhold