Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Dark Pictures: Little Hope

Supermassive har allerede afsløret det næste The Dark Pictures-kapitel

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

The Dark Pictures - Man of Medan er kun akkurat udkommet, og selvom vi vidste at dette var første led af en længere serie af spil lavet igennem et samarbejde imellem Supermassive Games og Bandai Namco, så forventede vi at der ville gå noget tid før en ny afsløring var klar.

Men sådan er det ikke gået. Som flere har påpeget allerede så slutter The Dark Pictures - Man of Medan med en trailer for det næste kapitel i antologien, som hedder The Dark Pictures - Little Hope.

Denne gang lader det til at være monstre der er på jagt i den lille by Little Hope, og hvor blandt andet Will Poulter er på rollelisten.

Spillet ankommer i 2020, og du kan se den første trailer herunder.

HQ
The Dark Pictures: Little Hope

Relaterede tekster

7
The Dark Pictures: Little HopeScore

The Dark Pictures: Little Hope

ANMELDELSE. Skrevet af Anders C. Fischer

Anders har kigget nærmere på Supermassives andet forsøg på at følge Until Dawn-successen. Forhåbentlig er det bedre end Man of Medan...Indlæser mere indhold