Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Total War Saga: Troy

Total War Saga: Troy er blevet officielt afsløret

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Man må sige at Creative Assembly ikke har været synderligt gode til at holde spillets eksistens hemmelig. Allerførst etablerede de et ganske sigende varemærke tidligere på året, og PC Gamer, der skulle have afsløret det formelt, blev solgt i handlen før tid.

Ja, katten er nu ude af sækken, så nu følger studiet og SEGA trop med en formel afsløring. Total War Saga: Troy er det næste spil i Saga-underserien, hvor du skal udspille det episke slag, som det fremgår i Homers episke roman.

Spillet ankommer d. 27 november 2020, og herunder kan du se to trailere, hvoraf den ene er en filmisk afsløring, og den anden viser selve spilverdenen.

Glæder du dig?

HQ
HQ
Total War Saga: Troy

Relaterede tekster

7
Total War Saga: TroyScore

Total War Saga: Troy

ANMELDELSE. Skrevet af Kim Olsen

Det kunne have været så godt, men det er det ikke. Creative Assemblys seneste Total War-kapitel er ikke helt godt nok.

0
Total War Saga: Troy får snart multiplayer

Total War Saga: Troy får snart multiplayer

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Redaktionens egen hærfører Kim var ikke helt begejstret for det nye Total War Saga, men spillet opnåede dog alligevel mange downloads, da det blandt andet var gratis i 24...Indlæser mere indhold