Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Demon's Souls (2010)

Rygte: Remaster af Demon's Souls er på vej til PS4

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom det for alvor var Dark Souls der gjorde udvikleren FromSoftware berømt, og kreerede den faste formular som de sidenhen skulle gøre heftigt brug af, så startede det faktisk med det PlayStation 3-eksklusive Demon's Souls, der også har en kær plads i mange gameres hjerter.

Flere rygter har igennem årene foreslået, at et remaster af dette spil skulle være på vej, og nu bliver der kastet mere brænde på det bål.

Tidligere IGN-journalist og ejer af kanalen Colin's Last Stand, siger i den seneste udgave af hans podcast, at et remaster af Demon's Souls er på vej. Mere specifikt reagerede han således efter den seneste State of Play.

"There was one game in particular, a remaster coming out for PlayStation 4, that I thought they were going to announce today, but they didn't. I don't know what they are waiting for with that one. Let's just say the soul still burns with that one."

Vi ved vist godt hvad han taler om. Er du interesseret i sådan et remaster?

Demon's Souls (2010)

Relaterede tekster

Demon's SoulsScore

Demon's Souls

ANMELDELSE. Skrevet af Vebjørn Koksvik - Gamereactor NO

Demon's Souls har gået sin sejrsgang verden over, og nu er turen endelig kommet til Europa. Se hvorfor dette er en titel, som ingen rollespilsfan må gå glip af.Indlæser mere indhold