Gamereactor / Svenska / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto
Gamereactor Danmark
nyheder
Halo: Reach

Nye våben i Halo: Reach-beta

Bungie har mere i godteposen


Bungie har sluppet store nyheder i deres ugentlige opdatering, som kaster lys over dét vi så i traileren for multiplayerbetaen af Halo: Reach i sidste måned. Load Outs og Jetpacks blev nævnt, samt Armor Lock-spiltypen.

Load Out-valget vises før en kamp starter eller mens man venter på at respawne, og her kan du vælge rustning, primære og sekundære våben og granater, mens udvalget styres af spillelisten eller spiltypen.

"For nogen spillelister vil det betyde at hvert Load Out har samme våbensæt, og der kun er rustningen til forskel. For andre betyder det at efterhånden som spillet forløber, får du adgang til flere og flere valg, baseret på en række faktorer som vi kan nørkle med. Du vil kunne velge prefabrikerede tilbud, baseret på hvad der er bedst for den pågældende spiltype", fortæller Bungie.

I et interview med Game Informer fik vi også mere at vide om hvilke våben vi kan forvente at se i spillet. Sammen med de gamle slagere kan vi forvente mindst fem nye våben, nemlig fokusriflen, granatkasteren, et plasma-missil, plasma repeater og en ny riffel. Skal vi tro Brian Jarrard vil granatkasteren virkelig være ventetiden værd.

"Granatkasteren blev først og fremmest lavet for at udfylde en lignende rolle i plasmapistolen, så spartanerne ville få et EMP-lignende våben", forklarer hoveddesigner Sage Merill.

Våbenet vil have to funktioner, manuel og automatisk. Et kort tryk på aftrækkeren affyrer en enkelt granat, der eksploderer når den rammer. Holder du aftrækkeren nede, vil du selv kunne bestemme hvornår granaten skal sprænge.

Halo: Reach-betaen åbner den 3. maj, og for at få adgang skal man have købt Halo 3: ODST.

Halo: Reach