Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

LIVE
HQ
logo hd live | Hello Neighbor 2
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Dansk
   Gamereactor
   nyheder
   Anthem

   Anthem er årets femte bedst sælgende spil i USA

   Abonner på vores nyhedsbrev her!

   * Påkrævet felt
   HQ

   Kan du huske Anthem? Det udkom faktisk i år, men formåede ikke at skabe megen bevågning, udover naturligvis negativ omtale som følge af det manglende indhold, de mange tekniske fejl og naturligvis siden hen den manglende respons fra Bioware omkring spillets konkrete fremtid.

   Dog lader det til at trods for disse aspekter, så er der stadig rigtig mange der fossede ud i butikkerne for at købe spillet tidligere på året - faktisk er det årets femte bedst sælgende spil i USA.

   NPD-gruppens Mat Piscatella har lavet en liste over de bedst sælgende spil på det amerikanske marked indtil videre via Twitter, hvor det fremgår at Anthem er på en femteplads efter Mortal Kombat 11, Kingdom Hearts III, Madden NFL 20, og The Division 2.

   Det er en kombination af fysiske og digitale salgstal. Så helt skidt er det ikke gået, men om det er gået ligesom udvikleren eller EA havde forventet er så en anden snak.

   Anthem

   Relaterede tekster

   AnthemScore

   Anthem

   ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Laursen

   Anthem udkommer i morgen, men Laursen har allerede brugt en uge i Bastion. Læs hans tanker om spillet her.   Indlæser mere indhold