Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Kingdom Hearts III

Square Enix hyrer allerede ind til udviklingen af mere Kingdom Hearts

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Tidligere på året fik Kingdom Hearts-fans langt om længe det de har ventet over et årti på, nemlig Kingdom Hearts III, der desuden også er en afslutning på Dark Seeker-sagaen. Spillet har solgt fortrinligt siden lanceringen i januar måned, og derfor lader det til at Square Enix er ved at påbegynde udviklingen af et nyt kapitel i serien.

Det fremgår nemlig fra en række nye jobopslag på deres hjemmeside, at de leder efter en UI-designer, Technical Artist og Effect Designer til "HD development of the Kingdom Hearts series."

Præcis hvad det er for et spil vides naturligvis ikke, men det betyder i det mindste at Square Enix ikke har i sinde at placere serien i dvale, men at udviklingen aktivt fortsætter.

Spørgsmålet er så bare om vi taler om direkte reboot næste gang. Tror du det?

Kingdom Hearts III

Relaterede tekster

Kingdom Hearts IIIScore

Kingdom Hearts III

ANMELDELSE. Skrevet af Andreas Juul

14 år efter det andet kapitel udkom, lander Kingdom Hearts III endelig i butikkerne. Lever det op til hypen?Indlæser mere indhold