Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Socom 4: Special Forces

Ny rapport siger at Guerrilla Games arbejder på reboot af SOCOM-serien

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Guerrilla Games, der blandt andet har stået bag en lang række Killzone-spil samt Horizon: Zero Dawn, er løbende vokset som studie, og vi ved at der er adskillige hold der arbejder på projekter lige nu, deriblandt mindst et skydespil.

De fleste har antaget at der var tale om et reboot af Killzone, men det kan meget vel være, at der er tale om noget helt andet. Insideren Tidux, der har en nogenlunde historik hvad angår viden om branchen, har nemlig slået fast via Twitter, at Guerrilla faktisk arbejder på et reboot af SOCOM-serien.

"Yeah, Guerrilla Games second team is supposed to be developing MP Socom game. "

Altså er der ikke tale om et Killzone-spil, men et SOCOM-spil, og det er åbenbart designet først og fremmest til at være multiplayer-orienteret, altså bryder det med Sonys tradition om primært at lave singleplayer-oplevelser.

Hvad synes du om dette, skulle det vise sig at være rigtigt?

Socom 4: Special Forces

Relaterede tekster

9
Socom 4: Special ForcesScore

Socom 4: Special Forces

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Rasmus har pudset lyddæmperen og sin australske accent af, og kastet sig ud i junglekrig i Socom 4: Special Forces. Læs anmeldelsen her.Indlæser mere indhold