Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Project Cars 3

Codemaster har købt Project Cars-udvikleren Slightly Mad

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Tidligere på året så det korvarigt ud som om at studiet bag Project Cars-serien, Slightly Mad Studios, skulle til at lave en konsol, en maskine som de selv mente ville blæse konkurrenternes tilbud bagover. Der har dog været stille omkring projektet, og studiets andre projekter for den sags skyld, i noget tid, og nu ved vi hvorfor.

Den noget nær ikoniske bilspilsudvikler- og udgiver, Codemasters, har nemlig afsløret via en pressemeddelelse, at de faktisk har købt Slightly Mad Studios.

"Our combined racing games portfolio is the envy of the industry and this new partnership will enable us to learn from each other, share resources and take advantage of emerging platforms and technolog. My team is excited to be joining Codemasters and we can't wait to forge a relationship based on creativity, passion and the desire to create new racing experiences that excite and delight our communities," siger Slightly Mads Ian Bell, der beholder sin position i studiet.

Vi ved at de arbejder på Project Cars 3, men i pressemeddelelsen står der desuden at Slightly Mad også arbejder på en "Hollywood blockbuster title", som endnu er ukendt. Hvorfor mon ikke de specifikt siger at der er tale om et bilspil?

Project Cars 3

Relaterede tekster

8
Project Cars 3Score

Project Cars 3

ANMELDELSE. Skrevet af Daniel Andersen

Slightly Mad Studios er tilbage med endnu et kapitel i den respekterede Project Cars-serien, og Daniel har givet den fuld smadder.Indlæser mere indhold