Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Demon's Souls (2010)

Det lader til at Bluepoint arbejder på et Demon's Souls remake

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Bluepoint Studios imponerede alle med deres remake af det ikoniske Shadow of the Colossus, og siden da har vi vidst at de er blandt de studier der arbejder på endnu et remake til PlayStation 5. Men hvilket? Det har været spørgsmålet.

Der er flere teorier oppe at vende, men den stærkeste er at de arbejder på et remake af Demon's Souls, FromSoftwares første spil med den nu berømte formular, og som Sony fortsat ejer licensen til.

For nylig afholdte ResetEra en afstemning, hvor brugerne kunne stemme på hvilket remake de tror Bluepoint arbejder på, og kigger man stemmerne igennem kan man se at både Jason Schreier og tidligere Game Informer-redaktør Imran Khan har stemt på Demon's Souls.

Disse to er to af de mest vidende insidere branchen har, og når de begge to har trykket på det samme, så ved man der er noget i gærde. Rygterne siger at Sony vil løfte sløret for PS5 og de første spil i februar måned.

Glæder du dig?

Demon's Souls (2010)

Relaterede tekster

Demon's SoulsScore

Demon's Souls

ANMELDELSE. Skrevet af Vebjørn Koksvik - Gamereactor NO

Demon's Souls har gået sin sejrsgang verden over, og nu er turen endelig kommet til Europa. Se hvorfor dette er en titel, som ingen rollespilsfan må gå glip af.Indlæser mere indhold