Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Forza Horizon 4

Forza Horizon 4 får Battle Royale-del for 72 spillere

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Battle Royale er gået hen og blevet ikonisk spildesign, der har domineret de sidste par år i spilbranchen. Fortnite, Call of Duty: Black Ops 4, PlayerUnknown's Battlegrounds - alle benytter de samme basale design, og alle spilles af millioner verden over.

Udvikleren Playground Games kiggede på disse successer, og tænkte tydeligvis; "hvorfor gør vi ikke det her, bare med biler?" Resultatet er en ny del der nu tilføjes til Forza Horizon 4 ved navn The Eliminator.

I The Eliminator skal 72 racerkørere op imod hinanden i en verden der konstant skrumper, men i stedet for våben skal man konstant køre rundt og udfordre andre spillere til små 1v1-løb, hvor, hvis man vinder, så opgraderes ens bil.

Du kan se hvordan det hele tager sig ud i traileren herunder.

HQ

Relaterede tekster

Forza Horizon 4Score

Forza Horizon 4

ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

Horizon-serien er tilbage, og denne gang skal du drøne igennem de engelske landskaber. Claus har siddet bag rattet, og er nu klar med en dom.Indlæser mere indhold