Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
NYHED - SPONSORERET INDHOLD

Vi udforsker Ray Tracing i Minecraft sammen med MSI

Vi undersøger MSI's forskellige RTX-konfigurationer, og finder ud af hvordan det påvirker Minecraft.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Minecraft får meget snart Ray Tracing-understøttelse, og det betyder at denne ellers kantede verden pludselig bliver belyst på en helt anderledes måde. Ja, en af verdens mest populære spil understøtter snart denne tidligere restriktive teknologi.

Vi ønsker at fortælle dig meget, meget mere om præcis hvordan spillet fungerer med RTX slået til, og hvilke konfigurationer du kan undersøge nærmere, hvis du ønsker at opgradere din computer, for at være klar til at opdateringen rammer.

Derfor har vi indgået i et samarbejde med MSI, som har igangsat et større Ray Tracing-initiativ sammen med de største PC-byggere i Norden. De har lanceret en række gaming-computere, der er klar til at game fra start af, så du kan bruge al din energi på selve spillet.

Herunder kigger vi på disse computere, samt hvilke individuelle komponenter der gør Ray Tracing muligt. Her i Danmark har MSI slået pjalterne sammen med Froggaming, og du kan finde mere information lige her.

HQ

=481743>

Minecraft

Her på Gamereactor laver vi en gang imellem en aftale med en partner om at lave en eller flere informative videoer om et givent produkt. Det gør at videoen her, der dog er produceret i overensstemmelse med Gamereactor-holdet, er sponsoreret, og det kan du læse mere om ved at klikke på ovenstående link. Husk desuden at for at deltage i Gamereactor-konkurrencer, så skal du være bosiddende i enten Danmark, Sverige, Norge eller Finland.

Relaterede tekster

Minecraft: Xbox 360 EditionScore

Minecraft: Xbox 360 Edition

ANMELDELSE. Skrevet af Lee West

Minecraft er landet på Xbox 360 i form af en 360 Edition. Men der mangler noget - eller gør der? Mike og Lee anmelder.

MinecraftScore

Minecraft

ANMELDELSE. Skrevet af Jesper Karlsson - GR SE

Minecraft har forladt beta-stadiet, og er endelig blevet udgivet rigtigt. Men hvor godt er spilfænomenet egentlig? Vi har testet det grundigt.

0
Sonic drager til Minecraft

Sonic drager til Minecraft

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Når man fylder 30, er der mange, der overvejer at sætte tempoet lidt ned oven på de vilde tyvere. Til denne kategori hører Sonic the Hedgehog dog ikke, da han for nyligt...Indlæser mere indhold