Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Pokémon Go

Pokémon Go har sat indtjeningsrekord i 2019 med over $850 millioner

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Da Pokémon Go udkom for en del år siden efterhånden var spillets popularitet så intens, at de fleste tænkte at dette momentum aldrig ville kunne bibeholdes af udvikleren Niantic. Men man give dem at de har gjort denne skepsis til skamme ved konstant at introducere nyt indhold, og ved at fastholde spillernes interesse.

Det betyder at de, igennem årene, har omsat for mange, mange millioner dollars, og faktisk satte de rekord i 2019, hele tre år efter den originale lancering. Data fra Sensor Tower bekræfter nemlig, at Pokémon Go har omsat for hele $894 millioner i løbet af 2019, som gør det til spillets mest succesfulde år til dato.

Størstedelen af omsætningen kommer fortsat fra USA, der brugte hele $335 millioner i løbet af året, og herfra kom langt over størstedelen af pengene desuden fra Google Play Store, og ikke AppStore via iOS.

Noget kunne tyde på at Pokémon Go vil fortsætte med at vokse.

Pokémon Go

Relaterede tekster

6
Pokémon GoScore

Pokémon Go

ANMELDELSE. Skrevet af Terje Mardon Kello

Pokémon Go har taget verden med storm, og nu kan vi endelig bringe en dom over det ultrapopulære spil.Indlæser mere indhold