Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Stardew Valley

Stardew Valley har passeret 10 millioner solgte eksemplarer

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er ikke kun de største giganter med store marketingsbudgetter der kan formå at sælge mange, mange millioner eksemplarer. Faktisk kommer de største successer fra de mest uventede fronter, og det må siges at være sket her.

Stardew Valley, der blev udviklet af bare en mand, har været en kæmpe succeshistorie i årevis, og nu har spillet passeret en sindssyg milepæl. Det fremgår nemlig nu via spillets hjemmeside, at spillet har solgt over 10 millioner eksemplarer.

Selvom Eric Barone i dag udvikler mere indhold til spillet, så har han også i lang tid arbejdet på et nyt spil, men det vides endnu ikke hvornår dette afsløres.

Stardew Valley

Relaterede tekster

3
Stardew ValleyScore

Stardew Valley

ANMELDELSE. Skrevet af Katrine Baumgardt

Katrine har droppet livet bag et skrivebord og er draget ud på landet, hvor hun har fået sin egen gård. I Stardew Valley altså. Hvad hun synes om denne livsomvæltning, kan du læse her.Indlæser mere indhold